Städfirma Stockholm

Kista Bygg & Städ Service AB – städfirma Stockholm

Vi gör din fastighet bättre genom Byggstädning Kontorsstädning Trappstädning Butiksstädning Hemstädning Bygg & Renovering

Städfirma Stockholm

Välkommen till Kista Bygg & Städ Service AB! Vi är en bygg- och städfirma för dig i Stockholm. Vi har 15 års erfarenhet inom bygg- och städbranschen och har därmed gedigen kompetens som gör att vi kan uppnå högkvalitativa resultat. Hos oss får du alltid ett fast pris och vi håller det vi lovar. Vi är ett tryggt val av partner för ditt bygg- eller städuppdrag. Dessutom arbetar vi 6 dagar i veckan, vilket gör att vi når resultat på kort tid.

Kontakta oss på Kista Bygg & Städ Service AB om du har frågor eller önskar en offert.

Städfirma Stockholm

VILKA vi är

Kista Bygg & Städ AB etablerades år 2004 med en tydlig inriktning på bygg-, renovering- och städtjänster. Genom åren har vi förblivit ett familjeägt företag, med Grigoris Polychronidis i ledningen. Vad som särskiljer oss från andra inom bygg- och städbranschen är vårt starka familjära engagemang och personliga närvaro.

Städfirma Stockholm

Vad vi gör

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster och skapa långvariga relationer med våra kunder. Med fokus på professionalism och pålitlighet strävar vi alltid efter att överträffa förväntningar och skapa resultat som står sig över tid. Välj oss för en pålitlig och personlig partner i ditt bygg- och städprojekt.

Städfirma Stockholm

Våra tjänster

Våra två huvudinriktningar är bygg och städ. Inom dess områden erbjuder vi ett omfattande tjänsteutbud. Av oss kan du få hjälp med allt från köksrenovering till butiksstädning. Med vårt arbete vänder vi oss till både företag och privatpersoner som önskar en hjälpande hand med bygg eller städ. Läs gärna mer om oss här.

Våra omdömen

Kista Bygg & Städ Service AB

Västfjordsgatan 60 , 164 55 Kista
0739-81 44 45
Städfirma Stockholm